De goede Oude tijd

Als of u door middel van een tijdmachine even terug in de tijd gaat. Het restaurant ademt de sfeer uit van de jaren vijftig en zestig. Zelfs de bediening is gekleed in de tenues uit die tijd. De kaart biedt u een nostalgisch stooflapje, kreeftcocktail, wafels, bavarois, witvis met geglaceerde worteltjes tot aan een groentesoep met ballen.

Dolce Vita

Het credo is: een avondje genieten van de culinaire Italiaanse keuken. Dit geheel in de bekende Italiaanse ongedwongen sfeer. De bediening heeft als doel om u volledig in de 'watten' te leggen! De studenten hebben een zeer smakelijke menukaart samengesteld. Van coquilles, aubergine met mozzarella, heilbot, kalfsoester tot aan een zeer oogstrelend nagerecht.

Mondreys

Dit restaurant heeft een zeer eigentijds concept. Zeven kleine gerechtjes maken een volledige maaltijd. In de wandelgangen wordt het ook wel het amuse restaurant genoemd. Elke gast wordt onderworpen aan deze zeven culinaire hoogstandjes. Het begint met een toast garnaaltjes. Halverwege proeft u de Piri Piri en als laatste een meringue uit eigen keuken. Echt een feestje!